Юнг: Бъдещето на една връзка може да се определи според зодията. Вижте вашето.

Карл Густав Юнг установява 7 типа зависимости на съвместимост между зодиите.

Всеки поне веднъж е прибягвал до хороскопи. Като започнем от ежедневните, годишните, за любовта, за кариерата и още много други. Жените се интересуват от зодии повече от мъжете и по-главно в частта дали тяхната зодия ще съвпадне с тази на избранника.

Психологът и изследовател Карл Густав Юнг е открил зависимост между между браковете на негови клиенти и зодиите им. Така установил 7 типа зависимости на съвместимост меду зодиите пишат Съновник цитирани от Пик

1. Между съседни знаци

Първият тип съчетания е между съседни зодиакални знаци – Овен – Риби, Овен – Телец, Телец – Близнаци и т.н. Между тях са установени силни различия и доста често връзката им е невъзможна. При тези взаимоотношения единият партньор винаги се стреми да се наложи над другия, като напълно потъпче личните му интереси и потенциал.

2. Между приспособяващите се знаци

Тук влизат двойките Овен – Дева, Лъв – Козирог, Стрелец – Телец, Телец -Везни, Дева – Водолей, Скорпион – Овен, Риби – Лъв, Близнаци – Скорпион, Рак – Водолей и Везни – Риби.

Тези съюзи не са невъзможни, но изискват голямо търпение от страна на двамата партньори, докато се приспособят един към друг. Причината е, че гледните им точки и поведението спрямо проблемите са напълно различни. Отнема време, докато изградят доверие помежду си, а животът им е изпълнен с непрекъснати промени.

3. Между огън и въздух, земя и вода

Съчетанието на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) с въздушните (Близнаци, Везни и Водолей), както и на земните знаци (Телец, Дева и Козирог) с водните (Рак, Скорпион и Риби) е едно от най-успешните според изследването.

Те се вдъхновяват един от друг, винаги се подкрепят, интересите и подходът им към житейските сфери почти съвпадат. Проблеми се появяват от факта, че често едната половинка е по-властна от другата и се стреми изцяло да ръководи живота му.

4. Между опозиционните знаци

Това са знаците, които се намират един срещу друг на зодиакалната карта: Овен – Везни, Телец – Скорпион, Близнаци – Стрелец, Рак – Козирог, Лъв -Водолей и Дева – Риби;

Въпреки че привличането между тях е силно още при запознанство, връзката им не е щастлива. Това са партньори, чиито черти на характера напълно се разминават, скандалите между тях са ежедневие и винаги се намират повече обстоятелства, които да ги разделят, в сравнение с такава, които да ги държат заедно.

5. Между знаците с квадратури

Това са зодиите Овен – Козирог, Овен – Рак, Телец – Лъв, Телец – Водолей, Близнаци – Дева, Близнаци – Риби, Рак – Везни, Козирог – Везни, Дева -Стрелец, Стрелец – Риби, Скорпион – Водолей и Скорпион – Лъв.

Между тях на зодиакалната карта се образува квадрат и връзката им е съпроводена с непрекъсната борба за лидерство. Тези отношения са пълни с енергия, но тя не е насочена в една посока, въпреки че ако работят заедно тези знаци могат да постигнат много.

Това обаче се случва много рядко, тъй като напрежението между тях е непрестанно.

6. Между едни и същи знаци

Това са знаците Овен-Овен, Телец-Телец, Риби-Риби и т.н. Тези връзки са от типа огледален образ, при който партньорите притежават сходни характери. Те имат еднакви цели, интереси и на практика могат да се разберат по всеки въпрос. За да просъществува обаче подобна връзка, единият от партньорите трябва да е по-толерантен и отстъпчив;

7. Между еднакви по елемент знаци

Съюзите между знаци, обединени от една стихия – огън, вода, въздух или земя, са най-успешни според проучванията. Тези партньори се радват на най-дълга, хармонична и стабилна връзка, като бързо намират решение на проблемите и различията между тях.

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: